Allt-möjligt-dag

Började dagen med att köra ut lite hösilage på vallen till pållisarna och det är ju alltid populärt;-) Sen åkte vi till syrran och Birger och fikade på munkar:-)

Vi satt och kollade lite på Hovledskartan.Nu har syrran gett sig tusan på att den ska blir klar sista sträckan. Det kommer bli kanon,60 mil rid/körled här på ön med övernattningsgårdar. Jag försöker ”lura” hit Stina med sina islänningar så vi kan bli ett gäng som rider i sommar. Det är inte många delar av Sverige som kan skryta med 60 mil rid och körled,faktiskt helt unikt:-)

Ja sen var det dressyr med Dollar och som det alltid är med kungen så viker han ner sig efter att levt loppan. I dag gick han som en guuud. Han fullkomligen ÄLSKAR att gå passage och trampa.Nu gör han det både fram och bak och i jämn takt. Han trampar 8-10 gånger utan förflyttning men sen får man driva fram honom så att han får ladda om. Jag har varit försiktig med att låta honom trampa innan eftersom det krävs lika mycket driv framåt INNAN man kan börja låta honom trampa. Motorn måste FÖRST vara framåt innan den får gå uppåt. Men nu svarar han super både framåt och uppåt;-) Tror fasiken att den hästen snart gör en levad på eget initiativ…..;-)

Guiness som ALLTID ska vara uppe i ansiktet på en då man kommer;-

 

 

När jag höll på i stallet idag ropade jag på Magnus men han svarade inte.Jag gick ut på gårdsplanen och ropade på honom….han svarade men jag kunde inte se honom:-) Jag hittade honom efter en stund……

Var är Magnus.........

Guiness har ett alldeles eget favorit-träd i vinterhagen….jag förstår honom:-) Dock är det lite mysigare på våren och sommaren.

 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera