Äntligen vindstilla

I morse hade Dollar normaltemp,37,5 så han fick gå ut vid 07.30. Han är som en hund min ”lilla pojk”:-) Han kommer när jag ropar och svarar gärna med ett gnägg,när jag kommer in i stallet gnäggar han,när jag pratar med honom så lyssnar han intensivt och följer varenda rörelse jag gör. När jag är inne i boxen vill han ha näsan uppe i ansiktet på mig. När jag tempar honom så vänder han huvudet och står och tittar hela tiden på mig tills jag är klar. He’s a special guy;-)

Lizzan fick en skogstur i töm på 1½ tim så vi var båda två ganska trötta när vi kom hem. Det var mycket nytt att titta på för henne men hon är en cool tjej med bra skalle så hon reagerar,tittar och sen går hon. Nyttigt att göra de här långa skogsturerna innan man kommit i sadeln på henne. Det är så viktigt för mig att mina hästar accepterar att gå ensamma från gården eftersom jag oftast rider själv. Det är alltid ett gissel när man bara har unghästar och helst behövt drag-hjälp i början.

Men fram i vår så går det bättre för då kan syrran följa med på någon av sina.Nu under vintern har hon svårt att hinna med ridningen på kvällarna.

Magnus håller på med bygget,han är så duktig:-) Nu äntligen var det vindstilla så att vi fick på plasten på taket. Nu väntar vi bara på plåten som ska ligga på taket och även som vägg runt spolplattan.

I morgon tänkte syrran,jag och Monica rida ut.det blir bra för då tar jag Guiness så han får ridas lite. Han kan nog behöva lite uppsträckning efter Magnus ridtur;-) Nej han är snäll men han behöver ridas.

Har lite planer på att försöka få tag i någon som kan hjälpa mig att jobba hästarna framåt våren.Vi får se, det är inte så lätt att få tag i folk här på ön för de flesta som håller på med häst har oftast en egen.Sen finns det inga kommunikationer på ön så man måste ha körkort,annars kommer man varken framåt eller bakåt;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera