Arbetsvilja

I morse ”skuttade” jag upp vid 08 och var igång i stallet vid 09. Planen var att köra iväg Lizzan till Lolle men han är på High Chapparal med Tim och tävlar. Tim sopar banan med de flesta och Lolle hade också gått till final vilket han inte räknat med i år;-) Med andra ord kom han aldrig med båten hem i natt. Så Lizzan får bli hemma till i morgon i alla fall så får vi se om vi kör iväg henne i morgon eller på Onsdag.

Det blev tömjobb för henne i stället:-) Denna fantastiska märr säger jag bara:-) Hon har ju fått lite betesvila under 3 veckor och idag då hon kom i töm brallade hon galet men samlade kvickt ihop sig och började jobba. Hon är galen i arbete och går 100% på min röst vilket i och för sig de andra också gör men hon är extrem!!!

Ju mer man berömmer henne,ju mer jobbar hon. Jag förstår inte att en häst kan vara så arbetsvillig…..lätt och fin i munnen,sätter sig i form direkt och kortar och länger sig fint i alla gångarter:-)

Dollar fick också gå i töm och han har då liiite svårare för att korta upp sig men han kämpar på. Det var galet mycket bromsar och B52:or och hur vi än flyttade oss så verkade vi vara mitt i deras territorium ändå;-(

Efteråt fick båda pållarna duscha och ut i hagen igen. Själv hoppade jag i poolen och nu är det dags för lite ”försova” inför nattpasset;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera