Bajsa i eget bo

Curre är en kille med eget sinne;-) Jag trodde Guiness var den häst som hade mest märkliga ideér och lustigt beteende men Curre är nog värre. Varje gång han kommer in för att äta så slår det aldrig fel. Han bajsar ALLTID i sin vattenhink……och lyckas han inte med det så ser han till att skita i sin höpåse. Är det inte lustigt? Man undrar ju hur han resonerar kring detta….Fy fasiken va vattnet smakar skit så jag kan lika gärna fylla på….eller nu är ju mitt hö slut så då måste jag fylla på med något annat. Ja inte vet jag men det sker varenda gång han varit inne.
Guiness har ju en annan liten egenhet….han bajsar PÅ väggen,inte nära utan PÅ väggen. Han backar upp mot väggen och trycker rumpan mot, vriden svansen åt sidan och sen bajsar han vilket så klart resulterar i att det ser ut som om man skjutit paintball i hans box…..fast med bajs då istället. Jag har lika lite förklaring på detta men det blir kul att sanera sen i vår då hela stallet skall spolas från golv till tak.
Dollar däremot har inga sådana egenheter. Han varken bajsar på väggen eller i vattenhinken. Han är tvärtom väldigt renlig, bajsar alltid i två hörn och kissar alltid på samma ställe.
Det spelar ingen roll hur länge man hållit på med hästar, man slutar aldrig att förvåna sig. Själv har jag väl hållit på i så där dryga 40 år men blir förundrad dagligen ändå:-) Men det är ju egentligen just det som är tjusningen med att hålla på med djur:-)
Over and out
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera