Berit har fått kontroll på sig själv;-)

Ja den gångna natten har låtit sig märkas……det har rivit och slitit i allt som funnits. Dock kan vi tacka Magnus för hans ”omständiga” sätt att tänka. Allt är väl förankrat där det ska vara och har så förblivit. Dock finns de andra som drabbats här i socknen;-)

Birger ringde strax innan 8 i morse och var ingalunda imponerad av Berits framfart….Hon hade helt resolut slitit tag i den plåt som Birger införskaffat för att sätta på stallväggarna. Hon hade spritt ut plåten som en kortlek över nejden och nu var det bara att samla ihop det som var kvar. Magnus fick åka upp och hjälpa honom och trots allt så var det en del plåt som ännu kunde räddas:-)

Jag själv har vaknat flera gånger under natten men då Berit härjade som värst sov jag som en sten;-) Magnus däremot var vaken mellan 02 och 06. Hästarnas ligghall står pall kan jag lova så de stod hur tryggt som helst därinne och sov. Lizzis lilla ligghall kontrollerade vi vindriktningen på igår kväll och konstaterade att det var lugnt.

Jag var lite oroad över att det skulle blåsa in på henne men det var inga problem:-)

I morse tränade jag Dollar vid hand igen och även i töm. Han är så fin min Dollar:-) Han stånkar lite när det tar emot i sidförflyttningarna men är fullt beredd att slå knut på sig själv om det är det jag kräver;-) Hans mugg på bakbenet är i princip borta så det idoga pysslande har givit resultat:-)

I natt ska jag jobba och även tis-onsdag natt…..blir inte mycket sova de närmaste dygnen. Men vad gör det,jag är mer än van och det hindrar mig aldrig från att hålla buset i kragen;-)

Har fått ny tid till ultraljud på Lizzi den 8 december. Ska bli skönt att få se hur det ser ut nu.

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera