Curre är på ”G”

Kittad inför ett träningspass:-)

 

Nu har djävulen vaknat i Curre;-) Med raspade tänder så har det mesta släppt hos honom. Han gick länge och drog år höger och var knepig i munnen.Vi tog då ut Victoria Sporre som ska vara specialist på tänder. Hon tog 400:- för att sticka in handen i munnen och konstatera att ”här finns inga problem”. Nähä…..ok vad är det då som felar….

Jag som känner mina hästar tog istället hem en ordentlig tandraspare, en gammal man som raspat tände i över 60 år. Jojjomen,här var det både taggigt och besvärligt. Han raspade och poooff så blev Curre som en ny häst:-)

Det kostade oss 400:- att ÅTERIGEN konstatera att ”gammal är äldst” :-) Vi är oerhört tacksamma så länge de här äldre hästmänniskorna finns i livet och kan hjälpa oss med våra hästar. Jag har precis samma erfarenhet då det gäller hundar nämligen…..men tyvärr har min gamla veterinär nu slutat att behandla hundar då hon varit allvarligt sjuk:-(

Jag tar med mig de erfarenheter jag fått på vägen av de äldre och hoppas också kunna förde dem vidare:-)

Hur som helst går Curre som ett skott tack vare att han fått sina tänder raspade. Amanda kör för fullt och ibland är det Mårten som kör. Amanda är superduktig och vi hoppas verkligen att hon blir kvar här på Gotland:-)

 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Curre är på ”G”

  1. lina skriver:

    Jag nu igen;-) Jag håller verkligen med dig om att de gamla herderliga veterinärerna är bäst!!

Kommentera