De bästa:-)

Man funderar lite ibland på saker och ting. Hur kan det komma sig att jag belönas med det bästa hela tiden? Jag sa till syrran härom dagen om Lizzan att hon är så arbetsglad och verkligen njuter av att bli sysselsatt. Dock är hon precis lika nöjd att man bara finns i närheten och att hon bara får titta på. Hon kommer alltid fram och nojsar med näsan. Öronen framåt i alla lägen.Är det något hon inte vill eller inte gillar så ger hon sig efter ett kort tag och sen är det inga problem längre.Hon tar aldrig upp olaten igen eller försöker fler gånger,hon lär sig blixsnabbt:-)

Spännande....

 

Sen Dollar som är det ljuvligaste man kan tänka sig.Även om han haft sina perioder med protester, ”quick and dirty”,stallmod m.m. så han han nu accepterat att livet är så mycket häftigare om man inte hela tiden kommer med protester och motstånd:-) Dollar är mer en enmanshäst och blir oftast bara gosig med mig. Han kan ifrågasätta om nån annan ska bestämma över honom, han tycker att han redan har en matte och det räcker för honom;-)


Guiness som bara är godheten själv:-)  Han borde varit människa så hade jorden varit så mycket bättre……han trilskas aldrig,han är alltid bara nöjd med tillvaron. Precis vem som helst är välkommen hos Guiness;-)

Lite halm i luggen är inne nu sa Guiness

 

Curre…ja älskade Curre. Han gick rakt in i hjärtat från dag ett och har sen stannat där. Han gillar allt och är en förståndig kille. Han borde också varit människa;-)

Underbara Curre,hösten 2010

 

Iris vår lilla bushund:-) Hon förgyller alltid dagen.Hon är den mysigaste lilla hund man kan tänka sig. Frånsett att hon gräver gropar i vår trädgård så är hon underbar:-)


Haffa vår krigare.Hon släpper ingen in på gården utan en match…..henne vill man inte kriga med kan jag lova. Hon är stor,svart med elaka ögon och drar sig inte för mycket om det krävs.En näsa som är påslagen dygnet runt, energi som ALDRIG tar slut och sjukligt arbetsglad. Hon vaktar ALLT och ALLA på gården.Hon är en sjuhelsikes ”polis”:-) Hon är vän med sina vänner….alla andra rekommenderar jag att hålla sig ifrån henne;-) Hon kan lukta sig till de som är ute i oförätt. Men å andra sidan är det ingen som skulle riskera att komma objuden till oss tror jag;-)


Tyson vår lilla ”katt-hund”. Han är inte som andra katter;-) Han blev ensam katt i höstas men tycker att hundarna går lika bra. Han beter sig som en hund till stor del och det kanske inte är så konstigt;-)

det går bra att dricka ur Haffas vattenskål sa Tyson.....

Sen är det Magnus, min soulmate. Han som fått känna på livets baksidor , som precis som jag mist nära och kära. Han har gjort en fantastisk ”resa” och tagit sig helskinnad igenom. Han har till slut klarat sig undan de som velat honom illa och är det underbaraste på två ben:-)

Sist men inte minst alla mina underbara vänner och familj:-) De som ställer upp och alltid finns där,ni vet vilka ni är:-) Listan är lång och ni är underbara:-)

Så man undrar…..hur kan jag belönas med allt detta? Jag känner en stor ödmjukhet för livet,för allt detta,för att få vara frisk i både huvud och kropp,att få hålla på med allt det jag gör,att min kropp ställer upp på alla galna upptåg trots att jag ibland misshandlat den så illa.

Syrran sa att hon trodde det handlade om hur man själv var och hur man själv behandlade djur och människor;-) Ja man kan ju alltid hoppas:-)


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera