De tre musketörerna

Herrarna i hagen, de tre musketörerna. Tänk hur de kan förgylla dagen….likväl som de kan förstöra dagen:-)
Guiness är just nu bara en stor mysare, man får knappt lov att göra det man ska för det ska bara mysas och blåsas i örat. Han är väldigt svartsjuk och anser att den tid man har skall läggas på honom:-)
Dollar, kungen, var ute på tömkörning en sväng härom dagen. Tänkte att det var bäst att tömköra lite då han skulle ha skyggisar på sig första gången. Har ju sett och hört av andra att det är ett ”stort” steg att hästen ”klarar” att gå med skyggisar:-) Patetiskt, allt hade varit så mycket lättare om jag börjat med skyggisar och sluppit ta dusterna med allt som skulle upptäckas. Men nu har jag i alla fall en körhäst som är trygg, oavsett skyggisar. Förstår inte ens vad de ska vara bra till?!?
Curre blir bara mysigare för varje dag och faktiskt stabilare på foten också.
I övrigt har det varit full rulle sista tiden….som alltid hos oss;-) Mycket att styra med till bröllopet, Magnus bygger om köket, jag har börjat på nya jobbet. Jag har hållit på med Loggan, visitkorten, gårdsskylten, dekalerna m.m.
Liten kul, läste en blogg som ägaren till Dollars helsyster har….hon har förvisso lite storhetsvansinne men det kan ju få ha om hon blir lyckligare av det:;-) Hur som helst skriver hon på sin blogg att deras logga äntligen är klar efter mycket ändringar och färgprover….skitkul eftersom de inte alls gjort loggan själva;-) De har samma logga som vi och den loggan är gjord av ett tryckeri där även vi beställt våra prylar. ja inte så konstigt eftersom det är det billigaste stället på nätet, de flesta beställer hos dem.
Ja ja, var och en blir lycklig på sin tro då de skall verka lite speciella och märkvärdiga. Bättre att prestera än att konstruera!! Det är i alla fall VÅRT motto. Verkar dumt att försöka framstå som expert eller proffs för bubblan spricker alltid en vacker dag-)
På Söndag hämtar vi Ivriga Iris i Oskarshamn!! Lilla dansk/svenska gårdshunden, hon är nu 11 veckor och underbart ljuvlig.
Over and out
Det här inlägget postades i Häst. Bokmärk permalänken.

Kommentera