Det blååååser

Nu tror jag att ön snart blåser bort med oss……men vad gör det,då kanske Gotland återigen hamnar i söderhavet och vi kommer få sol året och dygnet runt:-)

Vi började dagen med att syrran och jag red ut.Jag red Fia som var rädd för sig själv idag.När jag sadlade på henne stod hon och skakade som ett asplöv och stirrade stint ut på gårdsplanen. Hon är sån bara. Energin i henne ligger 100% utanpå och hon rör sig som en schäfer de första 30 minuterna;-)

Hon samlade dock ihop sig under ridturen. Något har hänt någon gång med Fias mun…..hon slår med huvudet och sliter i tygeln ständigt. Någon innan syrran fick henne har varit väldigt oschysst mot hennes mun:-(

Det var kallt,blåsigt och allmänt äckligt men så är det att ha häst;-)

Magnus och Birger har spikat takspärrar till nya stallet i blåsten så de kommer nog sova gott i natt.

Om någon undrar varför det är massa prickar framför linsen så är det sågspån som yr i blåsten;-)

Bästa maken i världen....dessutom är han MIN:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det blååååser

 1. Bobban skriver:

  Hoppas ni inte blåser bor bara men nu vill jag höra hur det går för erat sto,med hennes skada OCH ridbanan??? Jag har inte läst en rad om ridbanan på hur länge som helst.Varför ligger inte den under era ”projekt” som stallet gör? Är ridbanan klar? Kan du inte skriva lite MER i din blogg när du skriver,det är kul att läsa. När man bara har massa drömmar som man aldrig kommer att kunna förverkliga så är det roligt att få läsa om andras:-)

  • admin skriver:

   Vi har inte hunnit med ridbanan,den har stått stilla ett tag nu eftersom det var lite bråttom att få klart murningen till nya stallet innan kylan kom. Jag har lagt in en ny länk ”Nya ridbanan” under projekt. Ska fota lite mer och lägga in också.
   Lizzi blir bättre och ska in på nytt ultraljud den här veckan:-)
   Och jag ska skriva ”mer” i bloggen, det är svårt att få tiden att räcka till ibland;-)

 2. Bobban skriver:

  Vem är ”Fia”? Henne har jag inte läst om förut.Är det en ny häst du skaffat?

Kommentera