Det kommer bli skor fram

Curre behöver skor på sina framfötter,han är så ömfotad att jag tror jag  blir tokig. Hade velat ha honom barfota lite längre men det är inte hans ”grej” helt enkelt. Han snubblar så att han ibland nästan går omkull och jag har ingen trängande lust att falla över huvudet på honom;-)

Curre är fenomenal att rida när man ska ut på ”stigfinnartur”, han går fram precis överallt och stannar han för att titta så är det aldrig några problem att övertala honom att gå vidare, han litar fullt på mig. Han blir bara mysigare för varje dag att sitta på och han balanserar sig fint i trav också om även inte så långa sträckor.

Han är lätt och fin i munnen, vilket alla mina hästar faktiskt är, och han flyttar sig bättre för skänkeln för varje dag. Med facit i handen var Curre ett riktigt kap. Jag har tur med mina djur. Det som andra ratar och som hamnar hos mig brukar i slutänden bli de bästa. Tur eller inte, svårt att säga men så ligger det till i alla fall. Samma sak gäller de hundar jag skaffat, de blir alltid de friskaste och de med bäst egenskaper.

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera