Det ”nya” livet

Nu är vårt bröllop över:-) Vi hade en helt galet fantastisk dag med massa vänner,vackert väder,regn i kronan och allt det andra som man bara kan önska sig.
Alla vänner från fastlandet började dundra in redan på Torsdagen och droppade sen in under fredagen också. Ingen av dem hade träffats tidigare men hela gänget gick som ”hand i handske” och alla hjälpte till med det som var kvar att göra innan den stora dagen:-)
Både Magnus och jag var skitnervösa innan och stackars Magnus hade det nog värst för han fick stå ensam i kyrkan och vänta på mig då Birger kom gående med mig för att lämna över. Min vackra man stod där och tog emot mig!!
Festen blev precis hur lyckad som helst och det var SÅ mycket folk.Vi hade bjudit 60 gäster men lite senare till brudvisningen kom det mellan 40-50 personer för att få den traditionella ”gotlandsdricken med kringla”. All ”dricku” tog slut och ändå hade vi bryggt mer än 70 liter. Kringlorna var fantastiskt goda och tog slut på ett kick.
Vi fick telegram och postogram och massa fina saker. Vi hade önskat oss pengar för en resa i vinter och DET fick vi. Alla var väldigt generösa!
Det togs massa bilder men inga av dem är klara ännu men jag lovar att sätta ut foton då det kommer några:-)
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera