Dödsmaskin

Ja det blev städdag som sagt men vi hann med en fika med syrran och Birger också;-) Magnus har nu införskaffat ett nytt surroundpaket som vi var i Klinte och hämtade så nu ler han med hela ansiktet.En typisk ”måste-ha-sak” tyckte Magnus;-)

Jag rumsterade runt i stallet nu ikväll och fick äntligen tummen ur röven att fota våra gamla parselar som ska säljas. De är gamla men vackra och de fungerar.Dock är de då för små till någon av våra jättehästar.

Magnus hängde in den mobila spiltväggen så att vi kunde ta in alla hästar så de fick torka upp lite. Guiness tyckte dock att det var lite märkligt att HAN skulle stå i spilta…..men som den gentleman han är överlät han givetvis sin box till Lizzi:-)

Ok...visst fläta men hellre utsläppt

 

Husse passade på att frissera Guiness lugg vilket Guiness uppenbarligen inte var så imponerad av;-) Men har man hår så har man.

Sen röjde Magnus i sitt garage för vilken gång i ordningen vet jag inte…..men nu är det gjort igen i alla fall. Anledningen till det är INTE att jag hotat med att skjuta honom utan snarare för att han och Birger ska slippa stå ute i regnet i morgon då de ska börja kapa virket till spärrarna:-)

Vi har precis bestämt att det kommer bli SÅ bra då jag får ta över ½ Magnus garage till ny sadelkammare och han flyttar garaget till den blivande nya verkstaden.Då slipper jag nämligen att se eländet:-)

Lizzi lilla mystösen,hon vill mest stå med huvudet i famnen på en….förutom då jag tog fram kameran. Hon var INTE helt förtjust i blixten inledningsvis men hon är alldeles för nyfiken för att härda ut…..till slut kom hon fram och satte mulen på linsen och konstaterade att det ju faktiskt inte var en dödsmaskin jag hade i handen:-)

HJÄÄÄÄLP,en dödsmaskin

 

 

 

Ok,jag accepterar....jag kommer att dö

....men kanske ändå inte idag i alla fall...få se,kan man gosa med den?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera