Dollar,Guiness,Lizzan,Haffa och Iris

En skön dag med kanonväder,dock inte lika varmt som igår men helt ok:-) Fixat i sadelkammaren som jag inte hunnit på länge.

Guiness gjorde ett kanonjobb i tömmen i dag så jag är MER än nöjd med honom.Han är en superhärlig häst och nu börjar han se ut som en mini-shire fast med ”fel” färg. Han är gudomligt snäll och go men visar nu mer och mer att han har samma pappa som Dollar….;-/  Det finns power i både honom och Dollar;-) Vi trodde nog att Guiness kanske skulle få sin mammas humör men icke….han fick också Oliwers sinne;-) Och jag är bara glad för det för häftigare häst än Dollar får man leta efter……och jag har ju haft rätt många hästar;-) Blir Guiness som Dollar så har vi verkligen gjort ett riktigt klipp i båda de hästarna!!

Nä nu vill jag nog inte gå hemifrån.....Dollar gnäggar och säger att jag ska försöka rymma;-)

Ok jag ställer upp på jobb idag då...

Ju förr vi kommer hemifrån desto förr är vi hemma igen;-)

Lizzan gjorde sig också bra i tömmen idag. Hon är en modig dam som verkligen älskar att jobba. Har bytt bett på henne och nu ”knäpper” hon inte av. Hon fick en mycket bättre form och tar stöd på bettet så nu ser man tydligt den fina linjen hon får i sin form. Hon flyttar fint i sidled och trampar över i fram och många gånger även i bak.

Dollar och jag har varit på dressyrträning i kväll. Det gick riktigt bra men sadeln ligger inte alls bra på honom så den får jag byta. Min rygg är lite knackig….IGEN;-/ Trött blir man:-(

Men jag halkade då jag skulle kliva ur bilen för två dagar sedan och tyvärr räcker det…men det går snart över;-)

Haffa och Iris har stått givakt bredvid diskbänken i stallet idag då jag rensade morötter:-) De är galna i morötter och skulle nog nästan kunna äta ihjäl sig på det.

Gotti-gott-gott

Få smaka,spotta ut!!


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera