En bestämd dam;-)

I dag var det äntligen dags för Lizzan att åka till Lolle några dagar:-) Dock var inte trailern lika populär…..lastbilen står eftersom Magnus håller på att laga bromsarna på den så det blev till att låna en trailer av Mårten. Jodå….visst kan jag gå in men tro inte att jag tänker stå KVAR där inne i värmen och det är FULLT med bromsar där OCKSÅ!!

En kvart senare med hela Lizzan sprayad med Renons, lite hjälp av syrran och ytterligare en lina så bestämde sig Lizzan för att trots allt stå kvar inne i trailern;-) ”Är man van att åka kungligt i lastbil så går man inte in frivilligt i den där lilla finkan” sa hon och fnös;-)

Väl på plats tog hon taktpinnen i hagen direkt. Hon sprang runt med hög svansföring och resten av flocken travade efter henne. Sen var det klart:-) Inget pip,inga sparkar,ingenting;-)

Sen var det hem och rida Dollar. Markarbete på vallen som gick bra om även lite ”guppigt”;-) Han har börjat bocka igen…..mindre kul men på en acceptabel nivå än så länge;-)

Dräneringen på baksidan är klar i dag:-) Varmvattenberedaren inkopplad och nu är det bara tillbaks till jobbet för ett sista nattpass innan ledigheten:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera