En händelserik dag

I dag har det hänt mycket:-) Eller rättare sagt mycket i min lilla värld;-) Min värld är inte så stor just nu så det lilla blir mycket.Det känns nu på kvällen….jag är helt slut och benet värker men det gör inget för det går över;-)

Lena Och Lisette har varit här. De som så snällt kommer ställa upp att rida mina hästar nu när jag själv inte kan. De kommer rida pållarna ett par dagar i veckan.Allt handlar om tid såklart och jag är glad för varje ridtur hästarna får. Lena känner jag sen tidigare och hon är en bra och vettig häst-tjej som vet vad hästar behöver,henne litar jag fullt på. Lisette känner jag inte men hon gav ett väldigt bra intryck och verkar vara en lugn och trygg hästmänniska hon också:-) Jag tror det blir kanon:-)

Sen kom Agneta förbi med lite ”magic-piller”, såna som är bra för kroppen och som hjälper till med läkningsprocessen:-) Goa Agneta:-)

Och vet ni….haha…jag har badat:-) Ja det låter otroligt men det har jag faktiskt gjort….kanske inte som alla andra men ändå;-) Magnus kom som sagt hem med en flytväst idag…


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera