En skaplig natt

I fortsättningen kommer ni nog få läsa en hel del om mitt rehab arbete;-) Man får ta en dag i taget;-)

Jag är kvar på lass och de tar väl hand om mig här. Foten får is-bandage var 3:dje tim och befinner sig hela tiden i högläge. Värken går i vågor men det är egentligen inget stort problem av två anledningar….dels får jag smärtstillande så fort jag känner att jag behöver och sen har jag sedan födseln hög smärttröskel. Just det är på både gott och ont men för det mesta är det bara positivt:-)

Magnus blir lite trött på mig ibland just av den anledningen….;-) Det blir lätt så att jag inte har samma förståelse för honom och även andra då de har ont eller blir sjuka;-) Jag har väldigt svårt att avgöra smärta och vad som gör ”ont”.

I dag ska Ortopeden gå igenom röntgenplåtarna och sen ta beslut om hur vi ska gå vidare.Kan vill nog göra en titt-hålsoperation och plocka bort de lösa fragment som ligger runt frakturen. De måste bort hur som helst. Sen menar han att det är bättre att inte röra språngbenet för det ligger egentligen helt rätt men det sitter inte fast där det ska. Hans förhoppning är att det ska kunna ”hitta tillbaka” själv och läka fast där det ska sitta fast.

Det klart att det alltid är en risk att gå in i en led…..det kan bli infektioner och blir det DET så får jag ännu mer problem.Vi får se vad diskussionerna idag ger;-)

Syrran och jag har ju samma uppfattning om saker som sker oförklarligt. De flesta frågar sig ”varför skulle detta hända mig,det finns ingen rättvisa”……men vi undrar oftast bara ”vad är det jag ska lära mig av detta,vad för gott ska det komma ur detta”.

Och konstigt nog…..hur illa eller tragiskt det än kan verka när saker sker så visar det sig alltid att det finns en mening med det. Det är inte alltid man kan se det för stunden men förr eller senare brukar det visa sig;-)

Jag vet att det finns en mening med detta också även om jag just nu har svårt att se den.Och det är inte ens säkert att detta inträffat för att jag ska lära mig något, det kan vara för att någon annan ska lära sig något;-)

Man får ha tro vad man vill om saker och ting men det finns två saker som jag alltid tänker på då ”orättvisa” saker sker…

”Man får aldrig tyngre börda än man själv orkar bära”

”Inget ont som inte har något gott med sig”

Det kommer inte att bli så mycket bilder här på ett tag såklart…inte så intressant att se bilder på en sjukhussal;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera