Ett tag sedan….

Nu var det några dagar sedan jag skrev.Har helt enkelt inte haft tid!! Vi har våra två egna hästar hemma att rida.Sen har vi ju Curre hos Mårten och det är väl inget direkt jobb för oss men sen har jag Ametist att rida och självklart tar allt dubbelt så lång tid när man måste åka iväg till någon annan för att rida;-) Ja jag rider honom då jag har tid och möjlighet. Vi har fullt upp här hemma på gården med röjning, ved som ska kapas,hästar ska ridas och allt annat pyssel kring dem. Sen ska man hinna med sitt hem med tvätt,städ,mat och dessutom hinna vara lite social;-) Ja sen ska vi inte glömma jobbet…..DET tar ju en del tid OCKSÅ:-)
Pratade med min arbetsgivare idag och i slutet av Augusti måste jag börja pendla igen…..:-(  Och detta endast på grund av att arbetsgivarna inte kan tillmötesgå arbetstagarens önskemål. Ja jag ska inte gå in närmare på DET men fick arbetsgivaren bestämma så skulle man endast finnas på jorden för att vara på arbetsplatsen och trivsel och social tillvaro är helt oväsentligt för dem. Man trodde att det moderna samhället kommit längre i utvecklingen men ICKE.
Nej jag är inte så glad idag,vet inte hur länge jag orkar.Det har gått tre år nu och jag börjar ta slut…..undrar om arbetsgivaren hellre ser att jag ”går i väggen” så att de får betala sjukskrivning under VÄLDIGT lång tid framöver för det är precis DET som kommer inträffa:-(
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera