Få tiden att räcka till

I dag var det rugg-väder så jag fegade;-) Jag tog Curre och Dollar till ridhuset för att slippa frysa röven av mig. Vid det här laget är jag så trött på att frysa att jag vägrar rida ut om det blåser små-spik.

Curre är ju inte så gammal, 3,5 år, men är en positiv individ. Nu är han riden hela veckan och det ger resultat. Han hittar formen i både skritt och trav och när han gör det är han fantastisk att sitta på:-) Dock är han vinglig om han inte får mycket stöd så det kommer bli MÅNGA turer i skogen så att han hittar sina fötter. Kommer att sätta honom i vagnen nu ett tag så att han får jobba upp sina ryggmuskler utan belastning av ryttare.

Dollar är en orm i vanlig ordning. Försöker slå mot skänkeln och letar frenetiskt efter saker att ”bli rädd för”, oavsett om man är i ridhuset eller i skogen. Men han skötte sig trots allt rätt bra i ridhuset, dock är han lat av naturen;-)

Lastningen går ju då numera väldigt bra med Dollar…..OM han inte kan hitta på något skit att bli ”nervös” över.

I morse när jag tittade ut var det full fart i hagen bland killarna. Oklart vad som utlöst detta men det kan väl vara ”våren” som är på väg:-)

Over and out

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera