Familjen återfunnen

Jag har länge sökt efter Dollars mamma men inte hittat henne. Jag har annonserat och kollat hästannonser om hon skulle bli till salu men inte hittat henne. Jag vet att Dollar har två ½ syskon förutom Nothern Hills Fidilety.

Diva, Dollars mamma, såldes dräktig och med ett föl vid sidan men ingen vet vart hon tog vägen. I dag har jag hittat syrrorna!!!

Det fölet som låg i Divas mage då hon såldes är nu till salu.Det är ett sto och en aningen mer lik Diva än Oliwer till utseendet.Det fölet som Diva hade vid sidan är nu 2 år och finns hos samma ägare. Jag trodde ALDRIG att jag skulle hitta syrrorna så nu är lyckan total:-)

Freja som 1-åringen heter är redan 150 cm så hon kommer nog nästan bli i Dollars storlek,tänk er dem i par, det var ju DET som var min stora dröm. Jag har ångrat tusen gånger att jag inte köpte Fiddi samtidigt då jag köpte Dollar, Mia ville så gärna att jag skulle ha henne men jag hade inte plats för henne DÅ. Och sen var Mia tvungen att sälja…..tyvärr till den ägare som idag har Fiddi,tråkigt.

Men nu har vi i alla fall hittat de två andra.Vi får se hur det blir med Freja.Vi har egentligen inte plats för fler men det skulle vara bedrövligt om hon gled oss ur händerna….HON OCKSÅ!! Vi får diskutera saken:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera