Filmat markarbete och lååång promenad

Nu äntligen lyckades vi få till det att filma Dollar under ryttare;-) Ja det har ju knappast varit en prioritet att få det gjort men det är rätt många som tjatat om att jag måste filma så de kan få se honom ”in action” så att säga. Det är inte alltid så lätt att få till det när jag oftast jobbar ensam med hästarna.
Hur som helst bestämde vi att jag skulle markarbeta Dollar lite lätt på vallen innan vi red ut med båda två så att Magnus kunde filma mig. Filmen finns som vanligt på vår kanal på Youtube(finns under länkar).
I dag red vi ut, jag syrran och min kollega Heidie som varit här 3 veckor och jobbat. Det blev en ”moderat” runda med tanke på att Heidie inte ridit på sådär 1 år;-)
Ja sen fikade vi hos syrran och Dollar stod och sov i sin gamla box under tiden. Sen promenerade jag och syrran cyklade med mig hem. Jag har såklart fått en kotglidning IGEN och kände att jag måste gå….ja ni som har problem med diskbråck vet vad jag pratar om;-) Pajar ryggen så finns bara ett sätt att ”överleva” och det är att gå,gå,gå,gå och ALDRIG sitta ner för då är det kört fullständigt;-)
Dollar är rätt fäst vid syrran och kommer nog alltid att vara. Han var bara bebis då han kom hem och det var syrran som skötte hästarna varje dag då han fortfarande bodde hos henne.
Så är vi ute och går eller cyklar med honom så går han som en skugga bakom henne med nosen i hennes rygg;-) Det gör han även när hon cyklar och jag sitter på honom;-)
Hon brukar cykla med mig då jag rider hem från henne för att hon tycker det är skönt att röra på sig och sen får jag lite sällskap;-)

Är det här jag ska sätta mig??

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera