Förbannade Salmbär;-(

Jag blir så irriterad på våra Salmbär!! Det växer fullt av dem i diket längs vår grusväg men jag nåååår inte att plocka dem för de växer NERE i diket och dit kommer inte jag….SKIT:-(

Hundarna når men de fattar ju inte att de ska plocka och om de råkar få fatt i nåt bär så äter de ju upp dem,hmmm. Iris hittade i alla fall en mus-rumpa i diket som Tyson antagligen inte orkat äta upp….men lydig som hon är kom hon och lämnade den till mig då jag ropade….äckligt.

Jo vi har varit inne i stan i dag och provianterat lite skruv,färg och bets till stallet så i morgon får jag lov av Magnus att börja måla;-) Han skriker alltid högt då jag säger att jag ska måla för jag har så svårt att sluta…..;-) Det brukar bli målat lite överallt när jag kommer igång,man håller liksom på till burken är tom;-) Nu är boxväggarna klara och nästa steg blir ”galler” ,dörrar och mattor på väggarna:-)

Lizzans box,den första.
Dollars box,den första.

Lizzan har hostat lite de senaste dagarna så nu får hon alger,hoppas det hjälper. Vet inte vad det kan vara för höet är från årsskörden och INTE dammig eller mögligt,det har vi varit supernoga med!!

Lizzan är ibland så svår att ta kort på för hon står fasiken aldrig still.

 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera