Förbered er för istiden

Jag tror knappast att jag är ensam om att ha lessnat på vintern. Det känns som vi fått vår beskärda del att kyla och snö. Jag börjar få svårt med att se det positiva med snön och blir ibland barnsligt arg för orättvisans fördelning.
Varför ska just jag drabbas av detta snöhelvete på ren svenska? Jag har tre unghästar som behöver jobbas varje dag men det är fullständigt omöjligt. det går helt enkelt inte att ta sig ut på gårdsplanen utan att de slår om kull, de blir skiträdda och vill helt enkelt inte gå vilket jag har full respekt för.
Och om det lyckligtvis börjar töa så blir vattenmassorna så enorma att allting simmar omkring….eller så fryser det genast på efter några timmar så det blir isgata igen.
Ja ridhus tänker ni då, jo jag har rätt nära till ridhuset och vi har en stor fin lastbil så det borde inte vara några problem….men icke.En så stor lastbil får man nämligen inte  ha dubbdäck på, man måste köra med ”sommardäck” året runt vilket gör att det är förenat med livsfara att ge sig ut på vägen.
dessutom är inte en unghäst så intresserad av att ranta runt i ett ridhus 5 dagar i veckan…de vill ut i skogen!!
Och vagnen är det inte att tänka på att hänga på någon häst, hade man inte problem innan så får man det då!
Så med andra ord,frustrationen ÄR stor, livet ÄR orättvist och jag är jävligt trött på denna skitvinter som aldrig tar slut!!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera