Förkyld ridtur

Ja jag som aldrig blir sjuk…nej jag blir verkligen aldrig sjuk, eller rättare sagt….jag känner aldrig efter. I min värld är jag sjuk först då jag inte klarar av att ta mig från sängen till toaletten på egen hand, oavsett om det är förkylning,ryggskott eller vad det nu må vara. Saker ska göras och livet står inte still bara för att jag hostar och snorar lite, inte hästarna heller.
I går kväll blev jag hemskickad från jobbet….de tyckte att jag såg ut som ett hekto skit trots mina protester. Ja det var kanske lika bra att gå hem och lägga sig. Sen låg jag och hostade och snorade hela natten. Magnus somnade i soffan vilket nog var tur för honom för han hade inte fått någon sov-ro med mig springande upp och ner i sängen hela tiden.
Men i morse var jag på benen och vid 10 satt vi på hästryggen i solskenet,syrran och jag:-) Härligt och hästarna var extra pigga i vårvädret. Dock kände hela min kropp att jag nog kanske inte tagit ett bra beslut att sätta mig på enn häst i det här tillståndet…
Men det gick bra och det var skönt för både dem och oss att komma ut. Lagom tills vi var hemma på gården igen började det såklart regna, lagom till att vi skulle hem till oss och rida ut mina hästar…..JÄKLA SKIT!!!
Syrran sa till ”på skarpen” och menade att det var bra med rida för idag. Vi rider dina i morgon, du ska inte vara ute i kylan och skava runt med den där tok-förkylningen”
Nej man får väl lyssna på storasyster….;-)
Over and out
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera