Full dag med löpning som avslut

I dag startade dagen med full fart.Det låg jobb och väntade från natten så det var bara att baja upp kaffet och sätta igång. Vi gjorde i alla fall ett jäkligt bra jobb idag och kunde med gott samvete lämna över resten till kvällen. Ska bli spännande att se hur det utvecklat sig under den gångna natten när man går på i morgon natt igen;-)

Jag avslutade dagen med en löprunda på 60 min. Känns i benen att man avverkade en mil i går också;-) Men det är bara att bita ihop,en bra grundkondition så är man på banan inom den närmaste veckan.

Hade ju hellre avverkat den tiden på hästryggen men det får i slutet av veckan. Jag ska iväg och träna med Dollar på lördag igen så det blir bra.

Magnus stretar med murningen.Svårt för honom att mura ensam nu när det är så högt.Alla block ska lyftas och bruket ska upp i hink så det blir mycket ”klättrande” upp och ner för honom men snart e det klart:-)

Nu ska jag titta på TV….hör och häpna.Det tillhör ju knappast rutinerna i mitt liv precis;-) Fattar bara inte hur folk har tid att ”sitta i soffan och titta på film och äta godis”……jo det gör vi också men då är klockan oftast så mycket att vi båda två har somnat inom de första 10 minuterna i filmen;-)

Men å andra sidan så har vi kvalité på vår tillvaro och gör saker tillsammans även om det ibland ”ligger på” lite väl mycket:-)

Sen har jag världens bästa man, alla kategorier,så här finns inget övrigt att önska på det planet:-)

Han bygger, han lagar mat, han städar, tar hand om djuren och har ändå tid att älska mig, de ni, sug på den:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera