Full rulle….som vanligt;-)

Ja någon sovmorgon blev det inte i dag heller….det blir det aldrig;-) Åkte upp till syrran och hjälpte henne ut med stona och sen fikade vi. Efter det var det Ametist som stod på tur. Vi tog en kravlös runda i skogen, syrran och Åsa gick med. Det gick bra men det märks tydligt att han har haft för höga krav på sig,krav som han inte klarat av att nå upp till.
Man kan bara sia om vad som skett men min uppfattning är att han i princip uteslutande gått på ridbanan de få gånger han blivit riden. Man har inte haft några hanteringskrav på honom men istället ställt kraven då man kommit upp i sadeln.
Ja som sagt,vi kan bara gissa;-) Hur som helst är det en superfin häst med STORT mod, kontaktsökande och väldigt klart över vad han vill och inte vill. Han är tydlig på att signalera när man är orättvis eller han inte förstår vad man kräver av honom. Han kommer bli sitt vanliga jag bara han får bli häst igen. Åsa löshoppade igår och redan då kunde man se att han slappnade av. Turen i skogen idag fick honom också att slappna av så det går fort framåt:-)
I morgon fortsätter vi att gå i skogen och titta på fåglarna:-)
Ja sen var det in till stan och proviantera….lite slut i kylskåpet,så är det att bo på landet;-)
Sen var det fixa och dona här hemma. Sätta upp nya sadelhängare i sadelkammaren….hjälp…vi håller på att växa ur den,hoppas vi snart kan sätta igång med nya stallet;-)
Till sist tog vi en tur i skogen med Dollar och Guiness. Skönt men ännu mycket flugor;-)
Ja så har dagen sett ut och i morgon är det Ametist först och sen våra egna…dagarna rullar på och snart är sommaren slut.tiden går så fort….
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera