Gå ut hårt och sen öka;-)

I dag har det varit fullt upp….IGEN. Man har två ynkliga dagar ledigt och då måste precis ALLT göras…..är det någon som känner igen det?

Klockan 07.00 i morse var vi på Byggmax och hämtade Leca och sen var det hem och börja mura. Snälla Birger kom lite senare och har hjälpt oss hela dagen:-)

Här tog vi vid i morse,fyra varv nu.

Linkan ringde vid 13-tiden och sa att han var på väg han också:-) Tur att vi omger oss av snälla hjälpsamma vänner och familj:-) Hoppas att det är för att vi är likadana tillbaka;-)

.....fem varv

Muren växer och till helgen är den nog färdigsatt. Magnus har skött själva murningen och jag har blandat bruk och tätat mellan blocken.

Snart är det dax för fönster....tur att Linkan är på ingående;-)

Lite fikapaus:-)

Vid 13.30 kom Susanne och körde laser på Lizzi och det gick lika bra som igår och hon kommer tillbaka på fredag igen. Bara att hoppas att det här ger bra effekt. Jag tror hon ska få lasra min axel också som snart är helt ur funktion;-)

I går hann jag med att markarbeta Dollar. Han ska få en dressyrsadel nu så att jag kan sitta ner på honom ordentligt. Han samlar sig så grymt att det knappt går att sitta på honom nu.Så fort man kramar om honom så börjar han nästan trampa direkt. Man får vara på hugget att trycka på honom så att motorn går lika mycket framåt och inte bara uppåt;-)

Guiness och Dollar roade sig på egen hand i hagen.

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gå ut hårt och sen öka;-)

  1. Marika Andersson skriver:

    Det är så himla skoj att följa ert bygge av stallet.Fort går det också och jag kollar varenda dag hur långt ni kommit.

Kommentera