Gänget har fått sitt;-)

I dag har jag hunnit med det mesta:-) Jag har sanerat ligghallen, målat det sista på taket i spolboxen, pälsat av alla hästar….det blev lite päls;-)

Sen tömkörde jag Lizzan och som alltid presterar hon helt fantastiskt varenda gång.Hon verkligen VILL vara till lags och göra rätt.Då hon inte förstår så försöker hon och försöker igen tills hon hör att jag är nöjd:-) Hon är helt underbar att jobba med:-)

Guiness hade jag tänkt att tömköra. Han är ju inte riden så mycket och sist var säkerligen 1 månad sedan….men sen flög fan i mig och tänkte att ”vad kan hända”….på med sadel och ut i skogen och det gick bra, lite spänd var han men han trummade på snällt:-)

Dollar fick en kvällstur ihop med syrran och Zarra. Vi skrittade nästan hela tiden eftersom Dollar stått 5 dagar nu. Han hade massa spöken i huvudet som vanligt då han fått vila lite men i det stora hela skötte han sig bra;-)

Nu är det MAT och på huvudet i säng, i morgon blir det också full dag.Ska galoppträna Curre och sen rida mina egna.Vadå ledig….;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera