…..glömde

Jag har ju helt glömt bort att summera senaste hoppträningen med Dollar:-) Ja det var ju förra Onsdagen och det gick kanon….som vanligt;-) Skämt åt sido är han så jäkla taggad att han mer och mer börjar likna Batzeba;-) Men å andra sidan så älskade jag den hästen så man får det man vill ha;-)
Han är ju inte TUNG att rida men det krävs jäklar i min lilla låda RIDNING så ett pass med Dollar är värre än ett löppass på 1 mil. han har så mycket rörelse i kroppen och man måste rida ihop alla fyra hörn så att säga och på det så rör han sig både uppåt OCH framåt samtidigt. Men jag är van så jag gillar det,det ska röra på sig;-) Huvudsaken är att han är lydig och ambitiös och DET är han verkligen. Han är beredd att slå knut på sig själv för att vara tillags.
Lizzi kommer att kännas som en ”ponny” när vi ridit in henne;-) Nej hon blir bra.Det kan vara skönt att rida hästar som inte är som höghus ibland och Lizzie är så underbart tillgänglig med så stor personlighet att vi kommer trivas kanon tillsammans. Hon har kanonbra skalle vilket jag tycker är viktigt.
Tyvärr är det alltid knepigt att få till några bilder eller film från träningarna eftersom jag för det mesta åker själv. Tänk den som hade en hästskötare….då hade det varit rena semestern att ha alla hästar igång;-) Eller om man helt enkelt kunde sluta jobba helt;-) Nej mitt jobb vill jag fortsätta med,känns bra att göra ”skillnad” och vara den som faktiskt hjälper till att hålla ordning på saker o ting;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera