Hoppträning igen

I kväll har jag och Dollar varit på hoppträning och det har gått förbannat bra:-) Som vanligt är det alltid ett issue att få någon som kan filma. Magnus hoppar INTE jämfota i lycka att följa med…..MEN å andra sidan står maten på bordet när jag kommer hem vilket den alltid gör oavsett om det är träning eller inte;-)

Syrran har varit i Turkiet i två veckor och kom hem i natt så hon var rätt trött efter att jobbat första dagen men hon släpade sig bort till träningen ÄNDÅ:-) Min snälla syster och såklart kidnappade jag henne att filma;-) Det blir som det blir inomhus och man får ta det för vad det är;-)

Dollar är otroligt ambitiös och vill bara en enda sak- att göra rätt!! Han kämpar förtvivlat för att försöka läsa av mig och mina hjälper men han är fortfarande en bebis i mångt och mycket. Men han fullkomligen ÄLSKAR att hoppa. Han blir alldeles till sig då vi ska iväg och han är så uppspelt när han kommer in och ser alla hinder att han mest hoppar jämfota första ½ timmen. Han är en häst som hoppar allt what so ever,att stanna eller springa på sidan existerar inte för honom. Han tycker verkligen att det är det bästa som finns att hoppa:-)

Det kommer en fiilmsnutt på Youtube i morgon.Klockan är mycket nu och jag vill sova precis som Dollar;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera