Höstdag och 3-års dag:-)

I morse började vi med att röja klart i stallet, rodda med Lizzi och Magnus grävde klart ”voten” till nya stallet.
Sen var det en sväng till återvinningen och hade turen att få fatt i en stor frysbox till vårt ”vinterbadkar” till hästarna:-) Och till sist innan vi for hem hämtade vi spån.
Efter det tog jag Haffa och Dollar en underbar skogstur i det vackra vädret. Haffa är helt suverän att ha med sig,hon är kriminellt lydig.Man kan styra varenda steg hon tar. Ropar jag sitt eller ligg, höger eller vänster så ”fryser” hon i steget och utför direkt vad jag begär:-) Fattar inte hur DET gått till…..har JAG dresserat henne;-) Hm, ja det är i så fall inte den första hunden jag dresserat:-) Jag har ju faktiskt runt 20 tjänstehundar ute som jag sålt så lite måste man kanske ”ta åt sig” och klappa sig själv på axeln:-)
Dollar tycker uppenbarligen att det är trevligt med hundsällskap för han trummar på så glatt när Haffa kutar före och nu bryr han sig inte om i  fall hon kommer bakifrån heller vilket han gjorde tidigare.
 

Har man en häst på runt 185 cm så använder man pall;-)

Spänna sadelgjord;-)

 

 

Dollar har också fått sin man friserad i dag.Tog nog rekord på att rycka man idag….det tog ganska exakt 9 minuter och jämnt var det också;-) Jag tillhör den sortens människa som aldrig i livet skulle få för mig att använda en sax.Att använda sax är dödsstraff på!!!!
Ja både Dollar och Guiness hade en del åsikter om det ”nya” som matte lagt i fodret….Cavalor. Det är till deras hovar, svin-jävla-dyrt men det lär ska fungera. Har ett par kollegor som använt det och fått kanonresultat. Både Dollar och Guiness har ju typisk Shire-kvaliteé på sina fötter:-( Men vi hoppas att det här ska hjälpa upp det i alla fall.
 

Blääää tyckte Guiness om Cavaloren

Surputten.Han vill ha ANNAN mat!!!

 

 

Och sen får man ju lägga in ett extra foto på kungen:-)
I dag har Magnus och jag 3-års dag:-) ♥♥♥
Som vanligt är det Magnus som står för middagen. Man får knappt komma in i köket för då frågar han direkt vad man vill eller ska göra;-) Jag har i alla fall gjort världens godaste Äppelpaj:-) det är Lillan(Magnus brors sambo)som bjudit på den förut och den är sjukt god, duktiga Lillan!!

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera