Ibland blir man ledsen

….för sina vänners skull.

Jag har en väldigt god vän….hade….jag vet inte längre. Vi träffades för ”hundra” år sen och har varit som ”ler och långhalm”. För 1 år sedan träffade hon en kille och dom gifte sig redan efter några månader. Efter det har vi ingen kontakt,hon vill inte längre prata med mig.

Det visade sig att killen hade en del i bagaget som han inte delgett henne,saker som skrämde mig….oss!

Jag berättade det för henne för jag ville att hon skulle veta men hon blev bara arg och tyckte att jag lade mig i hennes liv.

Hon är inte samma person sen hon träffade honom. Vi som alltid varit så nära vänner.

Killen avskärmar henne helt från hennes familj och hennes dotter. Hennes familj är helt förtvivlade och vi också. Jag vet inte vad jag ska göra för att hon ska förstå att jag finns här även den dagen hon vaknar.

Jag förstår inte hur alla dessa år som vi känt varandra plötsligt helt tappat värde. Jag var alltid hennes ”mentor” och vi kunde vända ut och in på varandras hjärtan.Vi fanns alltid där för varandra.

Men bara för att jag var orolig och ville varna henne för vad hon gett sig in i så verkar hon hata mig. Hon har gjort så otroligt mycket konstiga saker sedan hon gifte sig och ingen i hennes omgivning förstår vad som hänt med henne……

Det är svårt ibland och jag blir så arg att jag bara vill slå hennes karl som satt henne i den här situationen.Om han verkligen älskade henne så skulle han värna om att hon fick chans att träffa sina vänner och sin familj;-/

Ibland blir jag arg på henne för att hon gör som hon gör men återigen vet jag att det hon gör, det är inte hon, hon är inte sig själv….hon kan inte hjälpa det.

Det är han!!!!

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera