Inget nytt under solen

Kunskap är makt….eller i alla fall bra att ha;-) Det är då en evinnerlig tur att man kan sina saker och inte får panik då oturen är framme….tänker såklart på lilla Lizzi. Hon är ännu tjock i sitt framben och linkar runt i fållan. Vi kyler och väntar på att det ska minska…..
Hon är vid gott mod och pigg som en mört såklart;-)
Stenröset är nu ÄNTLIGEN inhägnat för all framtid,dock vet vi inte om det är där hon varit och trampat. Magnus håller nu på att sondera varenda millimeter av hagen för att se om vi kan klura ut vart hon varit och fastnat med sin hov.
Själv är jag borta 3 dygn för att ”hålla ordning i samhället” och det är ju frustrerande när man egentligen inte har tid för att det är fullt upp hemma:-(
Som ni säkert märkt läser jag en hel del på nätet, bloggar, artiklar m.m. och jag slutar ALDRIG att förundras hur hästmänniskor fungerar…..eller snarare INTE fungerar;-)
Lite citat.
”vi kom 3:a trots att det bara var 3:dje gången vi tävlade”.…..ja det klart eftersom det bara var 3 starter!!
”vi hade vunnit om det inte varit så lerigt på dressyrbanan,det gick inte att svänga och hästen fick inte fäste”.…..ok men den som vann kunde tydligen svänga;-)
Ja det finns hur mycket som helst kan jag lova;-) Och tänk vilken tur att man kan skylla på andra och olika omständigheter för att det inte gick bra. Jag menar, det är ju i alla fall EN som vinner och som klarar det den ska:-)
Men det är ganska typiskt hästmänniskor. De kan aldrig rannsaka sig själva utan måste skylla på allt runtomkring:-)
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inget nytt under solen

  1. Ann-Britt skriver:

    Att människor inte accepterar att de inte alltid når toppen är vanligt.De som inte har det som andra har hittar på andra sätt att få det-genom fantasi och vita lögner. Det är något som jag tycker är ganska vanligt bland människor som håller på med djur överhuvudtaget.

Kommentera