Inlands-isen sprider sig

Man kan knappt tro att det är sant,man vill inte tro det i alla fall. Isen mellan fastlandet och Gotland sprider sig och de tror att den kommer att gå ihop, att den kommer lägga sig helt. Hur är det möjligt? Det känna som vi backat tiden sådär 1000 år!! När ska det ta slut?
Alla de som hetsat upp sig hysteriskt över att klimatet blivit varmare har nog hetsat en aningen överdrivet skulle man kunna säga. Sen den dagen hetsen startade har det bara blivit kallare och kallare;-)
I går hade jag och Magnus en seriös diskussion om att emigrera till USA.Vilken anledning har vi att bo kvar i detta land? Ingen om man ska hårddra det hela. En ranch i USA….det vore något det. En NORMAL vinter med NORMAL kyla,det vore härligt:-)
Nu skulle man ju vilja ha en förklaring på detta kylande fenomen vi fått i Sverige,kan alla klimat-huliganer förklara detta? Det har blivit märkligt tyst från dessa huligan-grupper,har inte hört ett ena knyst om klimatet på säkert 2 år….Nej det finns nog inga argument och inga förklaringar….
Over and Out
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera