Järnbalken

Min make har ibland lite svårt att höra vad man säger till honom…..;-) Jag tycker inte om att han håller på med stora tunga saker när jag inte är hemma. Tänk om något händer, vem ska då hjälpa honom?!?! Ska han ligga här medvetslös tills jag kommer hem eller….?!?! Han är ju en riktig ”kan-själv”-människa och det är ibland svårt att få honom att INTE göra farliga saker när han är ensam MEN…..denna gång lyssnade han faktiskt på mig när jag bad honom att INTE försöka få upp järnbalken i taket ENSAM.Den väger typ 100kg och skulle sitta på över 2 m höjd!!

När jag kom hem kunde vi hjälpas åt……(trots att jag tycker att det är obehagligt med så tunga saker som ska upp i luften)….och till sist satt den där den skulle och jäkligt bra blev det också:-)

Taget in mot lilla stallet

Taget ut mot nya stallet

Alla mattor är tillbaka i boxarna, nytt strö och skurade vattenhinkar:-) Nu är DEN delen av stallet rustat för kommande höst och vinter;-)

Mattorna blev bättre denna gång när vi lade in dem…..kan bero på att jag numrerat allihop så jag visste innan hur de skulle ligga;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera