Jisses,nu sker allt samtidigt:-)

I kväll hämtade jag Maratonselen,superfin:-) Jag ÄR en riktig klippare på att göra bra affärer:-) I morgon ska jag hämta lokselen till Guiness:-)

Stallet växer så att det knakar och till helgen är säkerligen ytterväggarna färdiga. På lördag ska Dollar och jag rida för duktiga Katja.Ska bli superkul att få rida för henne och speciellt då Dollar tycker att dressyren är jättekul. Han ÄR verkligen så ambitiös i alla discipliner.

Sommaren känns långt borta nu.....:-((

letar efter den ultimata dressyrsadeln såklart;-) jag vet vad jag vill ha och jag vet vad jag vill betala så det kan ta sin tid att hitta den. Det tog ett tag innan jag fick tag i min hoppsadel och detsamma när det gäller selarna. Men så är det så att jag inte springer och köper vilket skit som helst, jag vet vad jag vill ha till mina pållar och jag tar ordentligt reda på vad som passar dem bäst.

Den här funderar jag på….får se;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jisses,nu sker allt samtidigt:-)

  1. Marika Andersson skriver:

    Åh va roligt det ska bli att se(hoppas du sätter ut film eller bild) hur Dollar går på träningen för ”Katja”.Förstår att det är dressyr det handlar om.Tror han kommer se underbar ut med DEN enorma storlek han har.

Kommentera