Jobba…IGEN,jag har inte tid!!!

Så var det iväg i morse igen och vara borta hela helgen:-( Tillvaron är INTE rättvis och faaaan ta er som gnäller som får komma hem efter jobbet,ni har inte ett skit att gnälla över.Va glada att ni KAN åka hem!! Allt som ni hinner med på stunder efter jobbet måste jag göra på den korta tid då jag har ”fridag” och även då ta hand om det som skulle gjorts de senaste dagarna.Alla som har djur VET att det ska skötas varje dag….inte bara 2-3 ggr/veckan.

Ibland blir jag så förbannad på att de som valt att inte skaffa barn måste jobba åt de som valt att skaffa barn. Jag får jobba för att ”föräldrar” ska kunna vara lediga OCH ha betalt och ÄNDÅ är det mest synd om dem…..”småbarnsföräldrar” heter det och då ska alla skaka på huvudet och tycka synd om dem;-)

Jo tack!!

Undrar när jag får kompensation för alla år som jag jobbat åt alla ”småbarnsföräldrar”??? Alla helger,alla jular och andra storhelger,semestrar då de självfallet väljer att vara ”föräldralediga” eller då jag måste jobba för att de ”vabbar”…..;-)

Nej det klart ni ska få vara föräldrar men ibland blir man bara så förbannad att man ska ”straffas” för att man INTE ville ha barn,för att man INTE nyttjat samhället med massa kostnader…..ännu i alla fall…..och min begravning är betald så inte ens den behöver samhället bekosta;-)

Ja idag är jag RIKTIGT irriterad,helt rätt uppfattat!!!!

Så med andra ord….va lite tacksamma för att alla ställer upp för er så att ni kan skaffa en flock ungar,det är nämligen ingen ”rättighet”, det är en MÖJLIGHET att skaffa barn!!

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jobba…IGEN,jag har inte tid!!!

  1. Ingrid skriver:

    Så klockrent inlägg, känner precis samma sak ibland.

Kommentera