Kils Quickstep on the road

I dag var jag hos Curre och red honom:-) Det var sådär 1 år sedan jag red honom sist, han är riden 1-2ggr under året som varit;-) Men nu ska han galopptränas den lilla latmasken;-) Curre har två horn i pannan som inte syns….men när sinnet kommer på honom så jävlar i havet växer de ut i sin fulla längd…hohoho;-)

Curre är den absolut snällaste, goaste häst som finns. Han krånglar aldrig, har respekt för den som hanterar honom trots att han ibland har lite taskig koll på sin stora kropp;-)

Ja ut i skogen på uppvärmningsrunda med Amanda. Jag på Curre och Amanda i vagn bakom Flinga. Jag kan ju tala om för den som inte praktiserat monté förut att det är ganska krävande;-) Men jag hade inte så mycket annat val än att hänga på Amanda….tur att man har rejäla benmuskler;-)

Jodå….Curre latar sig gärna om man inte insisterar på något annat men plötsligt på vägen tillbaka flög fan i honom och hornen växte….skutt-skutt….ett rejält bocksprång och sen la han iväg i fullständig explosion. Jag var helt övertygad om att han skulle fortsätta upp i vagnen på Amanda men det gick bra och jag fick stopp på honom;-)

I morgon är det dags för intervallträning på rakbanan….yeah….hoho…på med säkerhetsvästen och sen får det gå som det går;-)

Curre i duschen,skönt att bli spolad på huvudet:-)

Torr och färdig för hagen,väntar på Flinga:-)

 

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera