Kl 23 blev stället 04.30

I går gick jag in och gjorde ett övertidspass och det blev övertid med besked;-) Skulle göra 15-23 men det slutade med att jag gick hem kl 04.30….vad blir det…?? super-kval-övertid eller;-)

Med andra ord ville kroppen inte rinna ur sängen i morse vid 08 som jag tänkt innan.Det blev istället 09.30 då syrran ringde och ville att jag skulle följa med henne ut och rida Fia. Ja jo det fick jag ju göra då såklart. Ont i hela kroppen efter en svinkall natt ute med tung-väst på och stå-mitt-i-byxorna-position bakom en husknut;-)

Sen fick Dollar gå i töm vilket han gjorde väldigt bra idag….som alltid;-)

Lizzan körde sitt eget race idag;-) Vi gick ut i töm och en bit påväg fick hon för sig att hon eventuellt kanske kunde gå hem igen…..men jag höll i tömmen då hon vände och hennes universallösning var att ställa sig på bakbenen vilket inte gick så bra. Hon tappade balansen och slog över på sida….men hon landade mjukt och klev upp igen. Hon såg däremot helt oförstående ut och fattade inte riktigt vad som hände. Sen knatade hon på så snällt.

När vi kom till bäcken i skogen hade hon samlat nytt mod och planerade ett nytt attentat;-) Hon vägrade gå över….IGEN. Men efter lite övertalning och kompromisser så kom vi fram till att hon ville gå över. Då tog hon ett tigersprång över och efter det skuttade hon glatt fram och tillbaka flera gånger;.)

När vi kom hem blev det sadel på och matte på ryggen.Sen promenerade syrran med oss en kort sväng. Lizzan var mer spänd än vanligt men kanske lite öm i kroppen efter vurpan så i morgon blir det massage för henne:-)

Dollar ska på Pay-and-Jump på eftermiddagen i morgon. Det ska bli jättespännande att se hur han hanterar denna nya situation med hästar och folk runt sig. Vet inte riktigt vad jag ska stoppa i munnen på honom i morgon. Han har blivit så övertänd att det vanliga 3-delade går för fort;-) Loop-bettet känns lite för mycket….hm….får nog bli det 3-delade ändå;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera