Kladd,lera,regn och jävligt trist

I dag har vi hållit på ute på gården sedan 07.30 i morse. Magnus har murat på formarna till fönsterna i nya stallet. Sen bytte vi ut allt liggunderlag hos Lizzi. Magnus körde ner ”gaffeln” i bottenlagret så sen var det bara att försöka återställa det så gott det gick……hmmm


Lizzi har fått laserbehandling igen och Susanne säger att det ser mycket bättre ut. Vi bestämde att jag skulle börja promenera henne lite försiktigt på vägen en bit. Det är bra att hon får lite annat att tänka på så att hon inte hoppar ur hagen var och varannan dag…

Guiness har fått prova sin nya liksele och den satt som en sportmössa:-) Maratonselen har jag inte provat på Dollar ännu men jag tror den passar bra.


Vi ska ta och sälja av lite seldon nu för det håller på att svämma över. Vi har ju en parsele, s.k. ”finsele” med silverbeslag som vi inte kan använda. Den är på tok för liten till våra jättehästar.

Sen har vi ett par lokselar som bukgjorden är av på, s.k. ”arméselar. De ska vi också sälja av eftersom de passar bättre på ½ blodstypen.Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera