Körkurs för Maria Kahrle

Som ”vanligt” var jag ensam men jag klarar det mesta på egen hand så det gick bra. Sigge hade fixat upphängning till vagnen på lastbilen, det funkade suveränt bra. Det är bara lite mekkigt att få av den ensam, det går bättre om man får hjälp.

Maria tyckte att Dollar var superfin och det gjorde inte saken sämre att han visade upp sin bästa sida:) Han har verkligen börjat hitta sin form och börjar också lossna riktigt bra i vänstersidan. Han är så otroligt härlig:-)

Jag kunde dock inte filma mig själv men däremot kunde jag filma Ylva och Cavatina så den filmen ligger på vår kanal på Youtube.

Pratade med Mia igår(uppfödaren) och hon har stora problem med den knäppisen som köpte Fiddi och även kom och betäckte sitt sto Biola med Oliwer. Människan vägrar att betala språngavgiften. Helt galet hur man bara kan vägra det,fattar inte hur hon fungerar(eller snarare INTE fungerar)

Biola har fått ett fint föl efter Oliwer men anser inte att hon ska betala språnget och levadeföl kostnaden. Hon skickar foto på fölet till Mia men inget om att betala,vad är det för fel på henne?!?! Så förbannat oseriöst!!

Mia bad mig om hjälp och det ska hon få. Jag orkar egentligen inte bry mig om skitungen men jag tycker synd om Mia så nu får det vara slut på tramset. Har hennes pappa råd att hålla henne med 4 hästar,maratonvagn, skicka hästarna på inkörning m.m. så borde han fasiken ha råd att betala språng och levandeföl avgiften.

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera