Körtur med Dollar

I morse lyckades jag lura hit syrran för att följa med Dollar och mig med vagnen:-) Det blev inte så lång tur för hon tyckte att Dollar tog för långa kliv,haha- Ja det gör han men jag är så van att jag inte ens tänker på det.

Körturen gick kanon och återigen är jag glad att jag lagt ett så grundligt arbete på honom, det har jag igen nu:-)

Pratade med Frejas matte igår (Dollars lillasyster) Vi funderar men har ju egentligen lite för mycket hästar och för lite tid…..men samtidigt vore det synd att låta det stoet också gå oss ur händerna….det räcker med Fiddi som egentligen borde varit hos oss;-) Ja men hon har det bra trots sin ägare. Hade varit kul om hon kunde sätta igång Fiddi med lite inridning men hon lever fortfarande i tron att Fiddi är 1 år yngre än hon är. Skulle ju vara en omöjlighet för Diva att ha två föl i magen samtidigt eftersom jag vet att Fiddi och Charlie INTE är tvillingar;-)

I dag hade de vågat sig på att sitta på Fiddi och var SÅÅÅ nöjda över det. Tror jag det,dessa avkommor är inga som helst problem att sitta upp på, jag vet eftersom jag har två med samma pappa. De bryr sig inte överhuvudtaget…..problemen brukar komma senare;-)

På Söndag är det körkurs för Maria Kahrle i Stånga. SÅÅÅÅ himla roligt att få träna för henne:-) Återkommer med resumé från den träningen:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera