Kotglidning…

För den som känner mig vet ni att jag har en hel del krigsskador i ryggen.Men det har knappast hindrat min framfart…..hehehe. Ja det klart man får betala dyrt för det men det som inte dödar-härdar;-)

Men de dagar då det är som värst är INTE speciellt roliga;-/ Benen viker sig och man stapplar fram som ett fyllo…kan knappt gå på muggen själv och det allt tar 5 ggr så lång tid. Sen KAN man ju välja att sätta sig på röven och pipa men det har liksom aldrig legat för mig;-) Kan själv;-)

Ja och i morse vaknade jag med en kotglidning….då har man bara lust att dra ner rullgardinen igen….ledig en hel vecka FÖR ATT TRÄNA HÄST….men som det är idag är det bara ett skämt att ens inbilla sig att jag skulle ta mig upp i sadeln.Jag kan inte ens lyfta benet tillräckligt högt för att få på mig skorna.

Planen var att sitta upp på Lizzi i helgen men som det ser ut nu är det inte aktuellt….men det KAN bli bättre….kanske.

Till min stora lycka bor vi granne med Agneta Hallenfur som är Akupunktör.Inte en sån där ”låtsas-akupunktör” som bara åtgärdar symptom.Agneta är på riktigt, hon botar ORSAKEN. Så det enda som hjälper min rygg är hennes akupunktur:-)

Har varit där i kväll så vi hoppas att det värsta släppt tills i morgon:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera