Kraaaamp….

Söndag…..fortfarande kramp i vadmuskeln….fattar faaan inte vada det ÄR?!? I förrgår började min högra vadmuskel att krampa lite på dagen och vi trodde direkt att det berodde på att jag nu med min nya Brolin-stövel kunde steg-markera ordentligt. men sen har det bara blivit värre och idag krampar det ända ner i tårna. Vad sjutton ska man göra? Det hjälper inte att försöka sträcka ut muskeln, jo lite hjälper det men sen kan jag ju inte flexa med foten uppåt. Jag håller på att bli GALEN, något måste det ju gå att göra?

Man kan ju inte stoppa i sig massa värktabletter för att man har KRAMP?? Jo Alvedon såklart men DET hjälper föga kan jag säga. Hmm…

Ja nu ska jag i alla fall göra min Biolight-behandling, det är 3:dje dagen och jag tycker att det känns som foten redan svullnat av lite…..det går fort:-)

I eftermiddag ska vi till Andrea och Jimmy för att fira lilla Meja:-) Jag var ute hos dem och tittade på deras stallbygge sist jag och Andrea var på Silikaten och det blir så fint:-) Nu har de ju kommit en liten bit till så det ska bli spännande att se hur det ser ut idag;-) Ja vi är väl ett riktigt ”häst-släkte” allihop. Syrrans och min sida har hållit på med häst i flera generationer så det är inte så konstigt.Först var det fullblod men nu är det mest sporthästar;-) Men ”ögat” för en bra häst finns hos oss båda;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera