Ledig dag och varmt som i helvetet;-)

I morse vaknade jag av en enorm hetta….klockan var bara 05.30 men det var totalt omöjligt att sova så det var lika bra att gå upp. Sen stack jag upp till Åsa och Mårten för att prata lite skit. Mårten och Amanda körde och jag hjälpte Åsa med Mazada och fölisen. Doris kommer nog att föla idag tror Åsa,spännande:-)
Träffade Sporre och bestämde att hon skulle komma på Måndag för att kolla munnen på Curre och röntga Dollars bakhasor för säkerhets skull.
På eftermiddagen åkte jag upp med Curre och körde honom. Han verkade sätta i system att lägga över svansen över tömmen så jag hade ett jäkla sjå att parera den. Måste sätta på en svansgaffel…
Sen körde jag upp Dollar till syrran och vi red ut i Muddskogen,långtur. Superskönt:-) Dollar skötte sig exemplariskt….nästan;-) Ytterligare en pollett har trillat ner, det märks.
Ja tänk om jag vetat vilken orm han kan vara när jag hämtade det lilla ”knytet” så vet i tusan om han fäljt med hem;-) Jo det hade han, med mitt metertjocka pannben så hade han ändå följt med;-) Men jag undrar om inte merparten hade gett upp för längesedan…..;-)
Bjuder er på lite bilder från dagen:-)
Måretn och Amanda med Babben och Xerkses

Måretn och Amanda med Babben och Xerkses

Måretn och Amanda med Babben och Xerkses

Pojkarna "står i grupp" mot alla flugor:-)

...Curre håller koll på marknivå:-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera