Licenser och utbrytardrottningen

Nu har vi fixat med hästarnas licenser eftersom det blir nya regler nästa år. De har nu livstidslicenser och jag behöver inte bekymra mig om detta något mer.Nu behöver jag bara lösa min egen licens varje år men det är som det alltid varit,där blir inga förändringar.

Vårt lilla ”hoppsto” Lizzi förgyller dagen och slår oss med häpnad ständigt;-) Nu har hon hoppat ut ur sin lilla fålla och just DET var väl kanske inte så bra med tanke på att hon står med en gaffelbandsskada…..Men att hoppa verkar inte vara några större bekymmer för hennes del uppenbarligen;-)

Staketet är inte speciellt högt,runt 110-120cm, men ansatsen är noll med tanke på att bredden på fållan är ca 3-4m ;-) Hon haltade i alla fall inte efter detta och det är huvudsaken!!

Problemet nu är att hon antagligen kommer att sätta ”uthoppningen” i system då hon kommit på att det går alldeles utmärkt att ta sig ut till de andra…

Därför får hon nu komma ut i stora hagen 2-3 tim om dagen och umgås med de andra så får vi hoppas hon håller sig lugn och inte kutar runt som en tok men det har gått bra i dag i alla fall.


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera