Ligghallen får nytt underlag

I går kom det hem ett lass med kalkstensmjöl som ska ligga som underlag i ligghallen….närmare bestämt 10 ton….detta skulle skottas ut med jämn fördelning i ligghallen och mat-baren. Som tur var kom Haidie ut och hjälpte mig. Magnus väntar nu på operation för sitt ljumskbråck och får absolut inte lyfta eller anstränga sig så att bråcket ”åker ut”. Lite frustrerande för honom för jag måste tjata på honom att INTE lyfta;-)  Han deporterades istället iväg för att röja under elstaketet med trimmern,lagom jobb för honom;-) Sen fixade han fika med hastbullar till mig och Haidie. Min duktiga ”hemma-man”.
Ja vi lyckades i alla fall skotta runt de 10 ton stenmjöl som tippats och nu håller på och ”paddar” för att det ska sätta sig.
Dollar och Guiness var som vanligt hängande över axeln på oss för att ”hjälpa till”;-) Den här gången VAR de faktiskt till ganska stor hjälp. De grävde och sparkade runt i mjölet så de gick betydligt fortare att minska högen. Film finns såklart på Youtube,kolla under länkar så ligger adressen där.
Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera