Lizzan och Dollar

Började med Lizzan i morse. Tramsmajja skulle inte vara inne ensam tycket hon så det var en del fjantande innan benskydd m.m. satt på plats.Sen hade hon tappat två broddar och det var SÅ besvärligt att behöva stå still under tiden som jag satt dit två nya;-) Men sen gick det bra så fort vi kom ut.

Eftersom vi har ”grannar” som tror de äger hela Västergarn och dessutom rider med lösa hästar så fick jag hitta någon annanstans att tömköra istället för den lilla snurran jag tog förra veckan.

Magnus pratade med Ronny och det var inga som helst problem att jag höll till på hans vallar så länge det är fruset i backen:-) Tack Ronny!!

Lizzan skötte sig extremt bra.Dock ingen film idag för Magnus höll på med annat. Dollar däremot lyckades jag få honom att filma;-) I dag var Dollar lite trött efter gårdagen. Han trampade hyggligt med inte alls med den energin som igår. Han gör så gott han kan i alla fall:-)

MAT gode tid...GE MIG MAT

Jag fick inte ihop honom som igår och det gick mer framåt och han blev lite frustrerad så jag var tvungen att släppa fram honom.


Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera