Löpning

Löpning är något som alla borde hålla på med. Själv älskar jag att springa även o det på sista taget inte hunnits med i så stor utsträckning….:-(

Löpning är verkligen en jättekick för kroppen och alldeles gratis får man bra kondition både i vardagen och i ridningen. Det blir stor skillnad på hoppträningen om man har kondis eller inte men för min del är det inga problem. Jag har sprungit under många år så även om jag gör ett uppehåll så springer jag lätt 4-5 km i bra tempo ändå, det är verkligen skönt;-)


Under nattpasset hann jag i alla fall med att springa.Dock bara 4 km men det är i alla fall nåt;-) det blir bättre tid för att springa nu när jag börjar min tjänst i Visby på Måndag.

Tänk så mycket tid jag kommer att få till ridningen nu:-) Och va mycket fortare vi kommer bli klara med bygget. Magnus kommer ta det lugnt några dagar för operationen men sen blir det full rulle igen.

Gjorde mitt sista pass i natt och det var många ”hej då”, lova höra av dig,vi ses väl snart igen,skicka GW,syns i sommar osv. Men trots att jag jobbat så länge där så kändes det ok att göra sitt sista pass.Jag kommer sakna min grupp men det ska bli skitkul att få jobba med kollegor sen förr på Gotland nu;-)

Nu blir det sova några timmar innan båten går och jag hoppas VERKLIGEN hovis kommer i eftermiddag så jag hinner rida innan kvällen.

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera