Målning

I morse var Magnus ute snortidigt och skruvade klart de sista bitarna i boxväggen för att jag skulle kunna börja måla:-) Det blev ju inte ”färg” utan det blev bets,brun men lite ljusare än de två gamla boxarna.Det blir jättefint men sicken jäkla bets att hantera….den var som ”slime” och jättesvårt att pensla ut men det gick. Funderade på att spä den lite med vatten men Magnus trodde den skulle bli alldeles för ljus då den torkade i så fall och nu ser man att det kan nog blivit det;-)

Nu har jag målat utsidan och insidan av boxarna mot gången.Väggen mellan boxarna är kvar att måla men det får jag ta i morgon för det är rätt jobbigt att stå på ett ben hela tiden;-) Mitt stackars vänsterben säger jag bara….för att inte tala om höften…..man orkar en stund att stå på ett ben men sen måste man sitta ner och vila lite.

I morgon kommer Lena och Lisette och rider Dollar och Lizzan-skitbra:-) Och på Onsdag kommer Hanna och rider Guiness tillsammans med syrran och Sarra. Syrran kommer hit med Sarra och hämtar Hanna eftersom Guiness inte är van att bli ivägriden ensam från gården och Hanna känner inte Guiness heller.

I går kom Camilla ner förresten,Lindas ½ syster.Ja Linda min systerdotter alltså;-) Hur som helst hämtade vi henne vid båten och nu ska hon vara här nere 1 vecka och i kväll kommer Linda också ner. I dag kör hon upp för sitt körkort så nu håller vi alla tummar som finns att hon klarar uppkörningen:-) Hon är duktig så det gör hon nog;-)

Jag ska fota boxarna i eftermiddag men just nu är jag så ”fot-trött” och måste vila en stund;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera