Man kan inte alltid lita på en GPS;-)

Ja man tror att man kan lita på sin GPS…..men det kan man alltså INTE alla gånger. Vi hamnade rakt ut i skogen i söndagsnatt och hade vi fortsatt så hade det antagligen slutat i en fårhage eller liknande:-) Men vi kom fram till slut och kunde hämta Lizzie.
Hon hoppade och skuttade de första 5 milen i trailern.Det var första gången hon åkte trailer så det får man kanske förstå. Efter det så stod hon blixtstilla i 30 mil och även hela båtresan. När vi lastade av mitt i natten hemma på gårdsplanen så var hon så trött att han nästan ramlade omkull. Hon sov gott i boxen hela natten kan jag säga;-)
I morse släppte vi ihop henne med grabbarna och precis som vi anat så jagade Dollar bort henne då hon kom närmare än 10 m. Ja såvar det när Curre kom också men efter nån vecka var han inne i flocken så det ordnar sig nog med henne också.
I dag har jag varit ute och gått med henne i skogen….KONSTIGT sa hon men traskade snällt med. Hon är tagen direkt från lösdriften och alltså i princip helt ohanterad. Sen tränade vi några ”ta plats” och Join Up” vilket fungerade direkt. Hon greppade exakt vad jag ville och går som en hund bakom mig. Sen band jag henne i repgrimma i stången på gårdsplanen för att se om hon accepterade att sitta fast utan att få panik och det gjorde hon också. Alltså ett sto med superskalle:-)

Melisa,Lizzi,på skogspromenad

Samma skog;-)

Det här inlägget postades i Westyarnhillside info. Bokmärk permalänken.

Kommentera